mandag den 19. marts 2012

Chokolademousse!





Så er der dømt chokolade for alle pengene. Det er ikke længe siden jeg fik lyst til at lave en chokolade mousse, og denne er super god, og til 4 pers.

Mit tip: Husk at få smøret og chokoladen ordentlig mast, ellers kan der være for mange klumper i. Lad den også stå i køleskabet en del tid, så den får det sidste finish!

Ingredienser:

150 g. mørk chokolade
1,5 dl. vand
2 pastoriserede æggeblommer
1 dl. piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
1,5 dl. pastoriserede æggehvider

Fremgangsmåde:

Chokoladen brækkes itu og smeltes i vandet over dampbad.

Den blandes med æggeblommen og afkøles.

Stiftpisk æggehviderne og pisk flødeskum.


Stiftpisket æggehvider og flødeskum blandes forsigtigt i chokolade og æggeblomme blandingen.

Moussen fordeles i 4 portionsglas, pyntes og stilles koldt, eller stil hele skålen i køleskabet,

og fordel den senere.

Pynt med evt. flødeskum og frisk frugt!

Rigtig let opskrift at følge!

Rigtig god bagelyst :-)
 - Ida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar